تبلیغات
مجله اینترنتی کاروک : علم وفناوری،کامپیوتر و اینترنت،ورزش،تغذیه،سلامت - ذرت مکزیکی ، همین نزدیکی





از میان تمام خوراکی های خیابانی ، یکی از خوشمزه ترین و بهترین های آنها ذرت مکزیکی است ، که البته به ذرت مکزیکی خیابانی نیز  معروف است . امروزه در بسیاری از کشورها ذرت مکزیکی نه فقط  به عنوان یک خوراکی خوشمزه و راحت ، بلکه به عنوان یک رژیم غذایی روزمره ، سالم و خاطره انگیز طرفداران بسیاری دارد . ذرت مکزیکی خوشمزه ما به گونه ای طعم خوش زندگی را در کام مردمان این دوران نشانده است ، که دل کندن و ترک عادت آن غیر ممکن به نظر می رسد . 

طرز تهیه ذرت مکزیکی


برگردانِ ذرت مکزیکی به انگلیسی عبارت است از :Mexican corn . در ادامه طرز تهیه ذرت مکزیکی را برای تمام علاقه مندانی که قصد درست کردن یک وعده ذرت مکزیکی خانگی خوشمزه برای دو نفر را دارند ، شرح داده ایم .   


                   طرز تهیه ذرت مکزیکی با طعمی بی نظیر


مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه 

ذرت شیرین و دانه شده 500 گرم
نمک و فلفل به اندازه نیاز
قارچ تازه 250 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
آویشن 1 قاشق چای
کره گاوی 30 گرم
روغن مایع تازه 3 تا 4 قاشق غذا خوری
سس مایونز 1.5  پیمانه
نمک 1 قاشق چای
فلفل سیاه نصف قاشق چای
فلفل قرمز 1/2 قاشق چای
پودر گلپر 1 قاشق چای
ادویه کاری 1/2 قاشق چای


ذرت مکزیکی خیابانی



حالا طرز تهیه ذرت مکزیکی با موادِ ذکر شده

ابتدا برای درست کردن ذرت مکزیکی باید از ذرت های شیرین و تازه و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید . قارچ ها را هم خرد کنید و در یک قابلمه ای که 2/3 آن را پر از آب کرده اید و مقداری آبلیمو هم درون آن و روی حرارت به جوش آمده بریزید و فقط  تا حدی که یک جوش بخورد داخل قابلمه نگه دارید و سریع داخل آبکش بریزید و زیر آب سرد نگه دارید . بعد ، کره و روغن مایع را داخل قابلمه ای دیگر بریزید تا کاملاً داغ شود و بعد از آن ذرت را داخل کره و روغن کمی تفت دهید تا حدی که فقط طعم دار شوند . بعد از آن قارچ ها ی سرد شده را داخل آن بریزید و همه را با هم مخلوط کرده و کمی تفت دهید . 

ذرت مکزیکی خوشمزه


در ادامه نمک ، فلفل ، و بقیه ادویه ها را هم اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که مواد روی حرارت گرم شوند . اگر مایل بودید می توانید از مقداری پودر سیر هم استفاده کنید . هنگامی که دیدید بخار از درون قابلمه بیرون زد ، سس مایونز را هم اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید . بعد از آنکه همه مواد مخلوط شدند ، و قبل از اینکه بخواهیم آنها را از روی حرارت برداریم ، پنیر پیتزای رنده شده را داخل آن بریزید تا در مخلوط مواد کاملاً آب شود.

ذرت مکزیکی خانگی ما به همین راحتی آماده شد . نوش جان





گردآوری ، ویرایش و نگارش : کاروک





طبقه بندی: تفریحی، تغذیه و سلامت،
برچسب ها: ذرت مکزیکی، طرز تهیه ذرت مکزیکی، ذرت مکزیکی به انگلیسی، ذرت مکزیکی خیابانی، ذرت مکزیکی خوشمزه، ذرت مکزیکی خانگی،

تاریخ ارسال : یکشنبه 23 دی 1397 | نویسنده مطلب : افشین




  • paper | خرید بک لینک | میله