طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ یا ماهی

    0
    32

    مواد اولیه لازم برای غذای 6 الی 8 نفر

    مرغ تازه                                                                                     1 عدد

    روغن مایع با کیفیت                                                                    150 گرم

    مغز گردوی آماده                                                                        750 گرم

    پیاز قرمز                                                                                    3 عدد

    رب انار تازه                                                                             350 گرم

    گلپر( اختیاری )                                                   یک چهارم قاشق چای خوری

    زعفران مرغوب                                                                    به اندازه لازم

    نمک طعام                                                                            به اندازه لازم
    تهیه خورشت فسنجان

    طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ

    ابتدا مرغ را خوب بپزید .سپس در ظرف دیگری پیازها را رنده کرده و همراه با روغن حسابی سرخ کنید .بعد مغز گردوها را در هاون بکوبید تا کاملاً لِه و سپس با پیازهای رنده شده بجوشانید .
    حالا نمک و زعفران و رب انار را همراه با گردو و پیاز به مرغ از قبل پخته شده اضافه کرده و زیر شعلۀ گاز را بسیار کم کنید تا خورشت شما کاملاً جا بیفتد .همچنین شما می توانید برای خوشمزه تر شدن خورشت ، به رب انار 2 قاشق مربا خوری شکر هم اضافه کنید و اجازه دهید که خورشت روغن پس دهد.
    جالب است که بدانید این خورشت را با ماهی یا گوشت چرخ کرده هم می توان تهیه کرد ، که البته در این صورت شما می توانید بدون تغییر همه مواد اولیه دیگر را دوباره به شکل بالا تهیه کنید

     درست کردن خورشت فسنجان با ماهی یا گوشت چرخ کرده

    در شروع ماهی را قطعه قطعه کرده و سرخ کنید و سپس آنها را با مقدار کمی آب و با حرارت کم پخت کنید .مابقی مراحل مانند قبل است .البته در صورت مصرف گوشت چرخ کرده به جای مرغ یا ماهی ، می توانید آن را با پیاز رنده شده مخلوط کنید و به شکل کوفته های ریز در آورید و سپس کوفته ها را در روغن سرخ کنید .
    طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ
    همچنین به جای گوشت مرغ می توان از گوشت مرغابی نیز استفاده کرد .برای اینكه خورشت شما خوش آب و رنگ تر شود می توانید یك قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی هم به آن اضافه کنید.
    در شمال کشور برای بهتر جا افتادن و تهیه خورشت فسنجان ، از شب قبل گردوها را به مدت چند ساعت با حرارت بسیار ملایم در آب می پزند و هر نیم ساعت، مقدار کمی آب خنك به آن اضافه می كنند.

    نظر خود را بیان کنید

    لطفا نظر خود را وارد کنید !
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید