افزایش طول عمر فقط با ورزش خم شدن !

داشتن سبک زندگی سالم و ورزش کردن می تواند نقش مؤثری در افزایش طول عمر هر انسانی داشته باشد ، در این میان البته برخی تمرین های خاص پیشنهادی دانشمندان علوم سلامت هم می تواند به افزایش طول عمر کمک شایانی کند . سلامتی نعمتی بزرگ است که تنها یک بار در زندگی به ما ارزانی می شود و این واقعاً وظیفه ما است که از سلامتی خود مراقبت کنیم و هرچقدر که بیشتر مواظب سلامتی خود باشیم ، می توانیم فعالیت های کاری و روزمره شاد طولانی تر و تاثیرگذارتری در جامعه داشته باشیم .
سبک زندگی سالم،انعطاف پذیری

اهمیت انعطاف پذیری برای سلامت بدن

نکته ای که قابل توجه است این مسئله است که سن بیولوژیکی و واقعی بدن انسان با سن شناسنامه ای که هر کسی دارد کاملاً متفاوت است . چه بسیار افرادی که ظاهراً در سن جوانی هستند اما آزمایش های تخصصی که روی آنها انجام می شود ، نشان دهنده پیری اندامها و ارگانهای حیاتی بسیاری ، در بدن آنها است .
ما می خواهیم در ادامه با اطلاعاتی که در دست داریم ، و البته با یک تمرین ورزشی ساده سن واقعی بدن خود را ابتدا مورد آزمایش قرار دهیم و سپس با همین تمرین ورزشی ساده راه کاری مؤثر برای ارتقاء سطح سلامت عمومی بدن خود و افزایش طول عمر پیدا کنیم .
سن بیولوژیکی انسان،افزایش طول عمر

اهمیت انعطاف پذیری برای سلامت بدن

ورزش خم شدن ساده ترین راه افزایش طول عمر

در واقع در این ورزش تنها کاری که باید انجام دهید فقط خم شدن ، و بعد دوباره راست شدن است به طوریکه کف دست یا انگشتان دستانتان به پنجه های پاهایتان برسد و یا نزدیک شود . این ورزش ساده می تواند به شما کمک کند تا سن بیولوژیک بدن خود را تا حد قابل اعتنایی تخمین بزنید ، و در ادامه با تکرار روزانه این تمرین سطح سلامت عمومی بدنتان را افزایش داده و باعث کاهش سن بیولوژیک بدن خود شوید . زیرا این سن شاخص بسیار مهمی برای تخمین و پی بردن به میزان افزایش طول عمر انسان در یک بازه زمانی چندین ساله است .
خب حالا عضلات خود را با کمی دویدن و پریدن حسابی گرم کنید . بعد سعی کنید مانند شکل پایین خم شوید ، به طوری که کف دست یا انگشتان دستانتان تا حد ممکن به زمین برسد ، البته در این حین باید تلاش کنید که راستای زانوهای پاهایتان را هم صاف نگه دارید .
سن بیولوژیکی انسان،ورزش خم شدن

ورزش خم شدن برای افراد ۲۰ تا ۲۵ ساله :

اگر شما فردی در این رده سنی هستید و هیچ بیماری یا مشکل بدنی خاصی هم ندارید و البته اگر مقداری هم اهل ورزش و نرمش باشید ، قاعدتاً باید بتوانید با صاف نگه داشتن راستای زانوها و همچنین قوس کمر، به جلو خم شوید و کف دست خود را روی زمین بگذارید و این حالت را حداقل ۱۰ ثانیه دوام بیاورید . اگر واقعاً نتوانستید ، متأسفانه باید گفت که سن بدن شما بیشتر از سن شناسنامه ای شما است ، که این اصلاً خوب نیست .
سن بیولوژیکی،افزایش طول عمر

بهبود سن بیولوژیکی انسان با ورزش

ورزش خم شدن برای افراد ۲۵ تا ۳۸ ساله :

اگر شما فردی در این رده سنی هستید و هیچ بیماری یا مشکل بدنی خاصی هم ندارید و البته اگر مقداری هم اهل ورزش و نرمش باشید ، با کمی خم شدن راستای زانو ها و قوس کمر باید قادر باشید که نوک انگشتان دستانتان را به زمین رسانده و حد اقل ۱۰ ثانیه نگه دارید به طوری که این تمرین خیلی برای شما سخت نباشد . این بار هم اگر نتوانستید ، می توانید نتیجه بگیرید که بدنتان پیرتر از شناسنامه شما است .

ورزش خم شدن برای اشخاص ۳۸ تا ۵۰ ساله :

در این رده سنی اگر نوک انگشتان شما بتواند ( البته با کمی خم شدن زانو ها و قوس کمر ) بالای برامدگی پنجه پاهایتان را لمس کند جای امیدواری است ، در غیر این صورت یعنی باز هم سن بدنتان بیشتر از سن نوشته شده در شناسنامه شما است و باید راهکاری برای جوان کردن سیستم های بدنتان اندیشه کنید .
انعطاف پذیری،ورزش خم شدن

بهینه کردن سن بیولوژیک بدن با فعالیت های ورزشی

ورزش خم شدن برای کسانی که بالای ۵۰ سال سن دارند :

اگر در این سن نمی توانید بالای برامدگی پاهایتان را لمس کنید مگر وقتی که زانوهایتان را زیاد خم کنید ، این هم علامت خوبی نیست .

حالا چگونه انعطاف پذیری و سلامتی خود را افزایش دهیم !

در صورتی که از نتایج به دست آمده در تست هایی که ذکر شد شاکی هستید ، حق دارید . ولی راه چاره چیست ؟!
چاره کار ، حرکت به سوی سبک زندگی سالم است . یعنی ایجاد تغییرات مثبت در رژیم های غذایی ، تغییر در کیفیت و کمیّت فعالیت های بدنی و ……….اما چیزی که در اینجا می خواهیم معرفی کنیم مربوط به ورزش خم شدن است . اما چطور ؟!
سعی کنید ۳۰ بار در روز ( ترجیهاً صبح ها ) با توجه رده سنی خود ، ورزش خم شدن را انجام دهید . البته ابتدا با در نظر گرفتن تمام اصول گرم کردن بدن و قوانین حرکتی این ورزش ، که در آن صورت بعد از یک ماه می توانید نتایج بسیار مثبت آن را ببینید و شگفت زده شوید.
برخی از محققان معتقدند که سن بیولوژیکی انسان ارتباط مستقیمی با شرایط کبدی شخص دارد و البته همه می دانند که بی تحرکی هم بر روی عضلات و هم روی اعضای داخلی بدن انسان تاثیر منفی دارد . حالا اگر شما بتوانید در روز حدود ۳۰ بار بدنتان را خم و راست کنید ، براحتی می توانید رباط ها و تاندون هایتان را تقویت کرده و به تدریج سطح سلامت بدنی و بیولوژیک خود را ارتقاء دهید . که این مسئله خود در افزایش طول عمر مفید انسان بسیار تأثیرگذار است .