طرز تهیه ترشی انبه ساده را یاد بگیرید

معمولاً انواع ترشی ها در کنار غذای اصلی سرو می شوند و بسیاری از افراد طرفدار این چاشنی خوشمزه هستند و حتماً دوست دارند که آن را به همراه غذای اصلی میل کنند.
طرز تهیه ترشی انبه ساده از بین همه ترشی ها، ترشی انبه را می توان به جرأت یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی دانست که اصالت آن به شهرهای جنوبی کشور عزیزمان بر می گردد. این نوع ترشی هم مانند دیگر ترشی های جنوبی مثل ترشی بندری طعمی تند دارد و به دو صورت تکه ای یا لیته تهیه می شود.
ترشی انبه نه فقط در برخی ساندویچ‌ها نظیر ساندویچ فلافل طرفداران ویژه خود را دارد، بلکه می‌توان آن را در کنار سایر غذاهای چرب و لذیذ ایرانی هم صرف کرد. با یادگیری طرز تهیه ترشی انبه ساده می توانید لحظات خوش طعمی را در کنار عزیزان خود تجربه کنید.

روش تهیه ترشی انبه
روش تهیه ترشی انبه ساده و خوشمزه

مواد لازم جهت تهیه ترشی انبه ساده

تمر هندی سیاه                                                           یک چهارم بسته متوسط

انبه کال                                                                                  ۵ کیلوگرم

رب انار شیرین یا ملس ( ترش و شیرین )                                             ۱ لیوان

شکر                                                                                    نصف لیوان

سیاه دانه                                                                               نصف لیوان

سیر له شده                                                                                 ۵ قاشق

سرکه دولیتری                                                                               ۱ عدد

ادویه های معطر ( مخلوط تخم گشنیز ، تخم خردل و زیرۀ سبز بصورت برشته شده و پودر شده باشد )                                                                           ۱ قاشق

روش تهیه 

ابتدا انبه ها را خوب شسته و خشک کنید. بگذارید انبه ها با پوست باشند البته اگر بخواهید می توانید پوست آنها را بکنید. سپس آنها را برش داده و هسته آنها را هم جدا کنید. حالا انبه ها را چهار قاچ کنید یا اینکه به صورت حلقه ای برش بزنید.
بعد ادویه ها را با کمی روغن زیتون برشته کنید، البته می توانید از روغن هم استفاده نکنید. سپس تمر هندی را درون ظرف مناسبی که حاوی ۱ لیتر سرکه است بریزید. ظرف را روی حرارت خیلی کم بگذارید تا جوش بخورد و رقیق شود. بعد از رقیق شدن آن را صاف کنید.
بعد ۱ لیتر سرکه باقی مانده را درون ظرف دیگری بریزید و بگذارید جوش بیاید. حالا مایع تمر صاف شده را به آن اضافه کنید. وقتی همه جوش آمد حدود یک چهارم از انبه ها را داخل آن بریزید. بعد از ۱۰ دقیقه رب انار و شکر را هم اضافه کنید.
تهیه ترشی انبه حالا مابقی انبه ها را هم داخل ظرف بریزید. قبل از اینکه محتویات ظرف بجوشد حرارت را خاموش کنید. هنگامی که ظرف سرد شد، و بعد از دوازده ساعت سیر و سیاه دانه را به آن اضافه کنید و آنها را خوب مخلوط کنید و برای استفاده داخل شیشه بریزید.

نظر خود را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید