چیزکیک انار را یک بار امتحان کن
به عقیده بسیاری از مردم چیزکیک انار از جمله خوشمزهترین انواع دسرها است. این کیک به عنوان یکی از محبوبترین دسرها در دنیا به شمار میرود که طرفداران پرو پا قرسی هم در نقاط مختلف جهان دارد. اما خوب، بهتر است که بدانید، چیزکیک انار اصالتاً اهل کشور یونان است.
چیزکیک انارو یک بار امتحان کن
جالبتر اینکه انگلیسیها چیزکیک انار را بیشتر با پایه بیسکویت قبول دارند. ولی مردم آمریکا غالباً آن را با پنیر خامه ای درست می کنند. پاییز برگریز، مناسبترین زمان برای تهیه چیزکیک انار است. بهترین حالت برای تهیه این دسر بینظیر، استفاده از انارهای قرمز، شیرین و آبدار میباشد.
حالا مواد لازم برای درست کردن چیزکیک انار
کره : ۱۲۵ گرم
بیسکویت پتی بور معمولی : ۲ بسته متوسط
شیر کم چرب : نصف پیمانه
پودر ژلاتین : ۴ قاشق غذاخوری
وانیل : نصف قاشق چایخوری
پنیر ماسکارپونه : ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه : ۲ پاکت کوچک
خاک قند : سهچهارم پیمانه
پودر ژلۀ انار : ۱ بسته
انار دانه دانه شده به مقدار مناسب
چیزکیک انارو یک بار امتحان کن
روش تهیه چیزکیک انار
قدم اول : تهیه کراست ( لایه پایینی )
ابتدا باید کره را درون ظرفی گذاشته، بعد روی بخار کتری آب جوش قرار دهید تا کامل ذوب شود. سپس بیسکویتها را با کمک آسیاب به صورت پودر درآورید و با کره مخلوط کنید. البته ایدآل بیسکویت ماسکارپونه است ولی می توانید از بیسکویت ساده یا شکلاتی هم استفاده کنید.
در ادامه محتویات ظرف را در کف یک قالب کمربندی به قطر ۲۵ سانتی متر ریخته و خوب صاف کنید. بعد از آن قالب را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بگذارید تا حسابی مخلوط داخل آن سفت شود. اگر قالب کمربندی در دسترس شما نبود، نگران نشوید.
میتوانید داخل ظرفی دیگر ( استوانهای شکل باشد ) یک عدد کیسه فریرز یا سلفون قرار داده، به طوری که اضافههای کیسه فریزر، مقداری از اطراف ظرف بیرون بزند تا بتوانید بعداً مثل دستگیره از آن برای بیرون آوردن چیزکیک استفاده کنید.
دوم : مخلوط شیر و پودر ژلاتین
بعد از قرار دادن کراست در یخچال، شیر را در یک ظرف ریخته و پودر ژلاتین را روی شیر بریزید تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس ظرف را روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار داده تا پودر ژلاتین کاملاً در شیر حل شود. در آخر هم وانیل را به محتویات ظرف اضافه میکنیم.
چیزکیک انارو یک بار امتحان کن
سوم : تهیه مخلوط پنیر چیزکیک و پودر قند
حالا خاک قند را اَلَک کنید سپس داخل یک کاسه بریزید. پنیر ماسکارپونه را هم با خامه به کاسه اضافه کنید و با تنظیم دور کُند میکسر، حسابی هم بزنید. بعد از این کار مخلوط شیر و ژلاتین را هم به کاسه اضافه کنید و دوباره ۱ دقیقه دیگر با میکسر، هم بزنید. سپس کراست چیزکیک را از یخچال بیرون آورده و همه محتویات کاسه را روی آن بریزید و کراست را دوباره درون یخچال قرار بدهید تا کامل خود را بگیرد.
چهارم : تهیه ژله انار
در این مرحله از کار ۱ بسته پودر ژله انار را در ظرفی که حاوی ۱.۵ لیوان آب جوش است ریخته و بعد روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا ژله کاملاً در آب حل شود. سپس ظرف را برای چند دقیقه داخل یخچال گذاشته تا خنک و کمی سفت شود، ولی کامل خود را نبندد.
چیزکیک انارو یک بار امتحان کن
آخر کار
در این مرحله کل متریال را از یخچال خارج کرده و دو سوم مایع ژله را روی آن بریزید. بعد دوباره داخل یخچال گذاشته تا نیمبند شود. در ادامه آن را از داخل یخچال بیرون بیاورید و انار دانه دانه شده را روی آن ریخته و باقی مانده ژله را هم روی آن بریزید. در پایان هم چیزکیک را برای آخرین بار و به مدت ۸ ساعت درون یخچال قرار داده تا کامل خود را بگیرد و آماده سرو شود.
این نکات را برای خوشمزهتر شدن چیزکیک انار خود مد نظر قرار دهید
– بهتر است برای خارج کردن بدون دردسر چیزکیک از قالب ابتدا با نوک یک چاقو دور تا دور آن را آزاد کرده، و بعد کمربند قالب را از آن جدا کنید.
– حتماً ۱۵ دقیقه قبل از سرو چیزکیک انارتان آن را از یخچال خارج کنید تا کراست چیزکیک نرم و صاف برش بخورد.
– در هر مرحله پیش از اضافه کردن مواد جدید روی قبلیها، از جا افتادن و سفت شدن لایهها و مواد زیرین مطمئن شوید.
– سعی کنید موادی را که در هر مرحله اضافه می کنید کاملاً سرد باشند تا به لایه پایینی نفوذ نکند.
گردآوری، ویرایش و نگارش : کاروک