چیز کیک شکلاتی را چطور بدون فر درست کنیم ؟

کیک ها از جمله مواد غذایی هستند که غالباً، بسیار مورد علاقه طیف گسترده ای از افراد می باشند. به دلیل طعم شیرین و خوشمزه کیک ها همه سعی می کنند به مناسبت های گوناگون دهان خود و دیگران را حداقل با یک نوع خاص از کیک شیرین کنند.
چیز کیک شکلاتی ساده بدون فر
در این بین چیز کیک شکلاتی می تواند انتخاب خوبی باشد. چیز کیک شکلاتی خانگی به عنوان یک دسر هم می تواند بعد از صرف شام زینت بخش سفره های خانوادگی باشد. چیز کیک شکلاتی ساده را می توان به دو روش تهیه کرد، یکی به وسیله فر و روش دیگر بدون استفاده از فر.

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی خانگی

مواد لازم جهت تهیه چیز کیک شکلاتی بدون فر خانگی برای ۶ نفر

 

بیسکویت پتی بور                                                                       ۲۰۰ گرم

پودر کاکائو                                                                    ۲ قاشق غذاخوری

کره آب شده                                                                              ۱۰۰ گرم

پنیر مرغوب ماسکارپونه                                                               ۲۰۰ گرم

خامه تازه                                                                                 ۴۰۰ گرم

شکر سفید                                                                                  ۵۰ گرم

وانیل                                                                            ۱ قاشق چایخوری

شکلات تلخ                                                                                ۲۵۰گرم

پودر ژلاتین                                                                    ۱ قاشق غذاخوری

آب سرد                                                                        ۵ قاشق غذاخوری

چیز کیک شکلاتی خانگی بدون فر

دستور تهیه چیز کیک شکلاتی ساده

ابتدا همه بیسکویت ها را خرد کرده و داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و حسابی پودر کنید. در مرحله بعدی پودر کاکائو را افزوده و کره آب شده را هم بریزید و همه مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
یک قالب کیک کمربندی را چرب کرده و مواد آماده شده خود را داخل آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا صاف و یکنواخت شود. حالا قالب را برای مدت ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا خمیری که درست کرده اید خودش را بگیرد. در این مدت ۱ قاشق پودر ژلاتین را روی ۵ قاشق آب ریخته و بر روی حرارت غیر مستقیم اجاق گاز دائم هم بزنید تا وقتی که دانه های ژلاتین حل شود.
حالا صد گرم از تکه های شکلات را با روش ” بِن ماری ” آب کرده و با نصف مقدار خامه، وانیل و پنیر ماسکارپونه خوب مخلوط کنید. در ادامه ژلاتین حل شده را به این مخلوط افزوده و هم بزنید تا مواد کاملا یکنواخت شود.
چیز کیک شکلاتی ساده
بعد از گذشت بیست دقیقه قالب را از فریزر بیرون آورده و مخلوط شکلات، خامه و ژلاتین را روی آن بریزید و با قاشق روی آن را خوب صاف کنید و برای ۲ ساعت دیگر آنها را در یخچال قرار دهید تا مقداری سفت شود.
در این مدت ۲۰۰ گرم خامه باقی مانده را درون قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید. خامه را مرتب هم بزنید و زمانی که مقداری گرم شد از روی حرارت بردارید و سپس ۱۵۰ گرم شکلات باقی مانده را روی آن بریزید و مجدد هم بزنید تا شکلات ها کاملاً آب شود.
حالا محتویات قابلمه را روی لایه قبلی چیز کیک بریزید و دوباره برای دو ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا حاضر شود. بعد از دو ساعت چیزکیک شکلاتی ساده خود را از قالب خارج کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید. البته می توانید کمی پودر کاکائو هم برای تزیینات بیشتر روی چیز کیک شکلاتی خانگی خود بپاشید و بعد آن را سرو نمایید.

لطفاً نظر خود را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید