از میان تمام خوراکیهای کوچه بازاری، یکی از خوشمزهترین و بهترینهای آنها ذرت مکزیکی است، که البته به ذرت مکزیکی خیابانی نیز معروف است. امروزه در بسیاری از کشورها ذرت مکزیکی نه فقط به عنوان یک خوراکی خوشمزه و راحت، بلکه به عنوان یک رژیم غذایی روزمره، سالم و خاطره انگیز، طرفداران بسیاری دارد. ذرت مکزیکی خوشمزه ما به گونهای طعم خوش زندگی را در کام مردمان این دوران نشانده است، که دل کندن و ترک عادت آن غیر ممکن به نظر میرسد.
ذرت مکزیکی خیابانی و خاطره انگیز
برگردانِ ذرت مکزیکی به انگلیسی عبارت است از: Mexican corn. در ادامه طرز تهیه ذرت مکزیکی را برای تمام علاقهمندانی که قصد درست کردن یک وعده ذرت مکزیکی خانگی خوشمزه برای دو نفر را دارند، شرح میدهیم.
طرز تهیه ذرت مکزیکی با طعمی بینظیر
ابتدا مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه
ذرت شیرین و دانه دانه ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل به اندازه نیاز
قارچ تازه ۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
آویشن ۱ قاشق چای
کره گاوی ۳۰ گرم
روغن مایع تازه ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
سس مایونز ۱.۵ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای
فلفل سیاه نصف قاشق چای
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای
پودر گلپر ۱ قاشق چای
ادویه کاری ۱/۲ قاشق چای
حالا طرز تهیه با موادِ مذکور
ابتدا برای درست کردن ذرت مکزیکی باید از ذرتهای شیرین و تازه و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید. قارچها را هم خُرد کنید و در یک قابلمهای که ۲/۳ آن پر از آب است بریزید. میتوانید مقداری آبلیمو هم اضافه کنید. حالا قابلمه را روی حرارت قرار دهید. البته فقط تا حدی که یک جوش بخورد، بعد سریع داخل آبکش بریزید و زیر آب سرد نگه دارید.
بعد کره و روغن مایع را داخل قابلمهای دیگر بریزید تا کاملاً داغ شود و بعد از آن ذرت را داخل کره و روغن کمی تفت دهید تا حدی که فقط طعمدار شوند. بعد از آن قارچها را داخل آن بریزید و همه را با هم مخلوط کرده و کمی تفت دهید.