طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با دو روش
مواد لازم برای ترشی لوبیا سبز با روش اول
لوبیا سبز ۴۵۰ گرم
سیر ۴ قاچ شده ۳ حبه
فلفل سیاه دانه شده ۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز خرد شده ۰.۲۵ قاشق چایخوری
نمک ۶ قاشق غذاخوری
شووید خرد شده ۱ فنجان
سرکه ۱ و نیم فنجان
شکر ۳ قاشق غذاخوری
آب ۱.۵ فنجان
طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با روش اول
۱ قاشق غذاخوری نمک را در سه لیتر آب مخلوط کرده و سپس ظرف آب نمک را روی حرارت بجوشانید .حالا لوبیا سبزها را که به اندازۀ ۵ یا ۶ سانتیمتر برش زده اید ، به آب نمک اضافه کرده و ۱ دقیقه بجوشانید تا مقداری نرم شوند.
سپس لوبیا سبزها را با صافی آبکشی کرده و بلافاصله در ظرفی دیگر که محتوی آب یخ است ، بریزید و اجازه دهید بماند و خنک شود ، سپس دوباره آنها را آبکشی کرده و بگذارید که خشک شوند.اگر اندازه لوبیاها مساوی نیست ، می توانید دوباره کمی سرد و ته لوبیاها را برش زده تا به اندازه ی مناسب در آیند .
درون شیشه ای که برای این کار در نظر گرفته اید سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز را بریزید و بعد لوبیا سبز ها را به حالت ایستاده درون شیشه بچینید ، البته به شکلی که بالای لوبیا سبزها حدود ۱ سانت با لبه ی شیشه فاصله داشته باشند.حالا شوویدها را در پارچۀ تمیزی پیچیده و سر پارچه را محکم ببندید و سپس درون قابلمه ای کوچک قرار دهید.
در ادامه آب، سرکه، شکر و ۵ قاشق غذاخوری دیگر نمک را به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت بالا به جوش آورید و در حالت جوش ۱۰ دقیقه شوویدها را در این مخلوط نگهدارید ، سپس شوویدها را از مخلوط آب ، نمک ، شکر و سرکه بیرون کشیده و به جوشاندن ادامه دهید.
بعد از ۲ یا ۳ دقیقه ، مخلوط آب ، نمک ، شکر و سرکۀ داغ را روی لوبیاهای درون شیشه ریخته به طوری که روی آنها را بپوشاند و سپس بدون این که درپوش شیشه را ببندید آن را در گوشه ای بگذارید تا به دمای اتاق برسد.بعد از آن درپوش شیشه را ببندید و به مدت ۷ روز شیشه را در یخچال نگهداری کنید تا آمادۀ خوردن شود.ولی باید توجه داشته باشید که بعد از اولین باز کردن درپوش شیشۀ ترشی ، ترشی شما تا یک ماه یا کمی بیشتر ماندگاری و مرغوبیت خواهد داشت.
مواد لازم برای تهیه ترشی لوبیا سبز با روش دوم