ترشی انبه ساده با طعمی خاطرهانگیز\\. معمولاً انواع ترشیها در کنار غذای اصلی سرو میشوند و بسیاری از افراد طرفدار این چاشنی خوشمزه هستند و حتماً دوست دارند که آن را به همراه غذای اصلی میل کنند.
طرز تهیه ترشی انبه ساده را یاد بگیرید
از بین همه ترشیها، ترشی انبه را میتوان به جرأت یکی از انواع ترشیهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی دانست که اصالت آن به شهرهای جنوبی کشور عزیزمان بر میگردد. این نوع ترشی هم مانند دیگر ترشیهای جنوبی مثل ترشی بندری طعمی تند دارد و به دو صورت تکهای یا لیته تهیه میشود.
ترشی انبه نه فقط در برخی ساندویچها نظیر ساندویچ فلافل طرفداران ویژه خود را دارد، بلکه میتوان آن را در کنار سایر غذاهای چرب و لذیذ ایرانی هم صرف کرد. با یادگیری طرز تهیه ترشی انبه ساده میتوانید لحظات خوش طعمی را در کنار عزیزان خود تجربه کنید.
طرز تهیه ترشی انبه ساده را یاد بگیرید
روش تهیه ترشی انبه ساده و خوشمزه
مواد لازم جهت تهیه ترشی
تمر هندی سیاه یک چهارم پاکت متوسط
انبه کال ۵ کیلوگرم
رب انار شیرین یا ملس (ترش و شیرین) ۱ لیوان
شکر نصف لیوان
سیاه دانه نصف لیوان
سیر له شده ۵ قاشق
سرکه دولیتری ۱ عدد
ادویه های معطر (مخلوط تخم گشنیز، تخم خردل و زیرۀ سبز بصورت برشته و پودر باشد) ۱ قاشق
روش تهیه ترشی انبه
ابتدا انبهها را خوب بشوئید و خشک کنید. بگذارید انبهها با پوست باشند البته اگر بخواهید میتوانید پوست آنها را بکنید. سپس آنها را برش بزنید و هسته آنها را هم جدا کنید. حالا انبهها را چهار قاچ کنید یا اینکه به صورت حلقهای برش بزنید.
بعد ادویهها را با کمی روغن زیتون برشته کنید، البته میتوانید از روغن هم استفاده نکنید. سپس تمر هندی را درون ظرف مناسبی که حاوی ۱ لیتر سرکه است بریزید. ظرف را روی حرارت خیلی کم بگذارید تا جوش بخورد و رقیق شود. بعد از رقیق شدن آن را صاف کنید.
بعد ۱ لیتر سرکه باقی مانده را درون ظرف دیگری بریزید و بگذارید جوش بیاید. حالا مایع تمر صاف شده را به آن اضافه کنید. وقتی همه جوش آمد حدود یک چهارم از انبهها را داخل آن بریزید. بعد از ۱۰ دقیقه رب انار و شکر را هم اضافه کنید.
طرز تهیه ترشی انبه ساده را یاد بگیرید
حالا مابقی انبهها را هم داخل ظرف بریزید. قبل از اینکه محتویات ظرف بجوشد حرارت را خاموش کنید. هنگامی که ظرف سرد شد، و بعد از دوازده ساعت سیر و سیاه دانه را به آن اضافه کنید و آنها را خوب مخلوط کنید و برای استفاده داخل شیشه بریزید.
گردآوری، ویرایش و نگارش: کاروک