ذرت مکزیکی همین نزدیکی

از میان تمام خوراکی های کوچه بازاری ، یکی از خوشمزه ترین و بهترین های آنها ذرت مکزیکی خیابانی است ، که البته به ذرت مکزیکی خیابانی نیز  معروف است . امروزه در بسیاری از کشورها ذرت مکزیکی نه فقط  به عنوان یک خوراکی خوشمزه و راحت ، بلکه به عنوان یک رژیم غذایی روزمره ، سالم و خاطره انگیز طرفداران بسیاری دارد .
ذرت مکزیکی خوشمزه ما به گونه ای طعم خوش زندگی را در کام مردمان این دوران نشانده است ، که دل کندن و ترک عادت آن غیر ممکن به نظر می رسد .

 

طرز تهیه ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی خیابانی و خاطره انگیز

برگردانِ ذرت مکزیکی به انگلیسی عبارت است از :Mexican corn . در ادامه طرز تهیه ذرت مکزیکی را برای تمام علاقه مندانی که قصد درست کردن یک وعده ذرت مکزیکی خانگی خوشمزه برای دو نفر را دارند ، شرح داده ایم .   

 طرز تهیه ذرت مکزیکی با طعمی بی نظیر
 
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه 
 
ذرت شیرین و دانه شده 500 گرم
نمک و فلفل به اندازه نیاز
قارچ تازه 250 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم   ذرت مکزیکی خیابانی را هرگز فراموش نکن
آویشن 1 قاشق چای
کره گاوی 30 گرم
روغن مایع تازه 3 تا 4 قاشق غذا خوری
سس مایونز 1.5  پیمانه
نمک 1 قاشق چای
فلفل سیاه نصف قاشق چای
فلفل قرمز 1/2 قاشق چای
پودر گلپر 1 قاشق چای
ادویه کاری 1/2 قاشق چای
ذرت مکزیکی خیابانی
ذرت مکزیکی خیابانی و خاطره انگیز
حالا طرز تهیه ذرت مکزیکی با موادِ ذکر شده
 ابتدا برای درست کردن ذرت مکزیکی باید از ذرت های شیرین و تازه و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید . قارچ ها را هم خرد کنید و در یک قابلمه ای که 2/3 آن را پر از آب کرده اید و مقداری آبلیمو هم درون آن و روی حرارت به جوش آمده بریزید و فقط  تا حدی که یک جوش بخورد داخل قابلمه نگه دارید و سریع داخل آبکش بریزید و زیر آب سرد نگه دارید .
بعد ، کره و روغن مایع را داخل قابلمه ای دیگر بریزید تا کاملاً داغ شود و بعد از آن ذرت را داخل کره و روغن کمی تفت دهید تا حدی که فقط طعم دار شوند . بعد از آن قارچ ها ی سرد شده را داخل آن بریزید و همه را با هم مخلوط کرده و کمی تفت دهید . 
ذرت مکزیکی خوشمزه
ذرت مکزیکی خیابانی و خاطره انگیز
در ادامه نمک ، فلفل ، و بقیه ادویه ها را هم اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که مواد روی حرارت گرم شوند . اگر مایل بودید می توانید از مقداری پودر سیر هم استفاده کنید . 
هنگامی که دیدید بخار از درون قابلمه بیرون زد ، سس مایونز را هم اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید . بعد از آنکه همه مواد مخلوط شدند ، و قبل از اینکه بخواهیم آنها را از روی حرارت برداریم ، پنیر پیتزای رنده شده را داخل آن بریزید تا در مخلوط مواد کاملاً آب شود. 
ذرت مکزیکی خانگی ما به همین راحتی آماده شد 
.گردآوری، ویرایش و نگارش : کاروک
مقاله قبلیآیا می دانید ارزش غذایی بامیه و خواص بامیه خشک چیست ؟
مقاله بعدیاصول نورپردازی آشپزخانه و نکات کلیدی در آن