از میان تمام خوراکی های کوچه بازاری، یکی از خوشمزه ترین و بهترین های آنها ذرت مکزیکی خیابانی است، که البته به ذرت مکزیکی خیابانی نیز معروف است.
امروزه در بسیاری از کشورها ذرت مکزیکی نه فقط به عنوان یک خوراکی خوشمزه و راحت، بلکه به عنوان یک رژیم غذایی روزمره، سالم و خاطره انگیز طرفداران بسیاری دارد. ذرت مکزیکی خوشمزه ما به گونه ای طعم خوش زندگی را در کام مردمان این دوران نشانده است، که دل کندن و ترک عادت آن غیر ممکن به نظر می رسد.
ذرت مکزیکی خیابانی و خاطره انگیز
برگردانِ ذرت مکزیکی به انگلیسی عبارت است از: Mexican corn. در ادامه طرز تهیه ذرت مکزیکی را برای تمام علاقه مندانی که قصد درست کردن یک وعده ذرت مکزیکی خانگی خوشمزه برای دو نفر را دارند، شرح داده ایم.
طرز تهیه ذرت مکزیکی با طعمی بی نظیر
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه
ذرت شیرین و دانه دانه ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل به اندازه نیاز
قارچ تازه ۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
آویشن ۱ قاشق چای
کره گاوی ۳۰ گرم
روغن مایع تازه ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
سس مایونز ۱.۵ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای
فلفل سیاه نصف قاشق چای
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای
پودر گلپر ۱ قاشق چای
ادویه کاری ۱/۲ قاشق چای

حالا طرز تهیه با موادِ مذکور
ابتدا برای درست کردن ذرت مکزیکی باید از ذرت های شیرین و تازه و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید. قارچ ها را هم خرد کنید و در یک قابلمه ای که ۲/۳ آن پر از آب است بریزید. میتوانید مقداری آبلیمو هم اضافه کنید. حالا قابلمه را روی حرارت قرار دهید. البته فقط تا حدی که یک جوش بخورد، بعد سریع داخل آبکش بریزید و زیر آب سرد نگه دارید.
بعد کره و روغن مایع را داخل قابلمه ای دیگر بریزید تا کاملاً داغ شود و بعد از آن ذرت را داخل کره و روغن کمی تفت دهید تا حدی که فقط طعم دار شوند. بعد از آن قارچ ها را داخل آن بریزید و همه را با هم مخلوط کرده و کمی تفت دهید.