ذرت مکزیکی همین نزدیکی

    0
    11
    از میان تمام خوراکی های خیابانی ، یکی از خوشمزه ترین و بهترین های آنها ذرت مکزیکی است ، که البته به ذرت مکزیکی خیابانی نیز  معروف است . امروزه در بسیاری از کشورها ذرت مکزیکی نه فقط  به عنوان یک خوراکی خوشمزه و راحت ، بلکه به عنوان یک رژیم غذایی روزمره ، سالم و خاطره انگیز طرفداران بسیاری دارد . ذرت مکزیکی خوشمزه ما به گونه ای طعم خوش زندگی را در کام مردمان این دوران نشانده است ، که دل کندن و ترک عادت آن غیر ممکن به نظر می رسد .

     

    طرز تهیه ذرت مکزیکی

    برگردانِ ذرت مکزیکی به انگلیسی عبارت است از :Mexican corn . در ادامه طرز تهیه ذرت مکزیکی را برای تمام علاقه مندانی که قصد درست کردن یک وعده ذرت مکزیکی خانگی خوشمزه برای دو نفر را دارند ، شرح داده ایم .   

     
     
     طرز تهیه ذرت مکزیکی با طعمی بی نظیر
     
    مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه 
     
    ذرت شیرین و دانه شده 500 گرم
    نمک و فلفل به اندازه نیاز
    قارچ تازه 250 گرم
    پنیر پیتزا 100 گرم
    آویشن 1 قاشق چای
    کره گاوی 30 گرم
    روغن مایع تازه 3 تا 4 قاشق غذا خوری
    سس مایونز 1.5  پیمانه
    نمک 1 قاشق چای
    فلفل سیاه نصف قاشق چای
    فلفل قرمز 1/2 قاشق چای
    پودر گلپر 1 قاشق چای
    ادویه کاری 1/2 قاشق چای
    ذرت مکزیکی خیابانی
    حالا طرز تهیه ذرت مکزیکی با موادِ ذکر شده
     
    ابتدا برای درست کردن ذرت مکزیکی باید از ذرت های شیرین و تازه و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید . قارچ ها را هم خرد کنید و در یک قابلمه ای که 2/3 آن را پر از آب کرده اید و مقداری آبلیمو هم درون آن و روی حرارت به جوش آمده بریزید و فقط  تا حدی که یک جوش بخورد داخل قابلمه نگه دارید و سریع داخل آبکش بریزید و زیر آب سرد نگه دارید . بعد ، کره و روغن مایع را داخل قابلمه ای دیگر بریزید تا کاملاً داغ شود و بعد از آن ذرت را داخل کره و روغن کمی تفت دهید تا حدی که فقط طعم دار شوند . بعد از آن قارچ ها ی سرد شده را داخل آن بریزید و همه را با هم مخلوط کرده و کمی تفت دهید . 
    ذرت مکزیکی خوشمزه
    در ادامه نمک ، فلفل ، و بقیه ادویه ها را هم اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که مواد روی حرارت گرم شوند . اگر مایل بودید می توانید از مقداری پودر سیر هم استفاده کنید . هنگامی که دیدید بخار از درون قابلمه بیرون زد ، سس مایونز را هم اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید . بعد از آنکه همه مواد مخلوط شدند ، و قبل از اینکه بخواهیم آنها را از روی حرارت برداریم ، پنیر پیتزای رنده شده را داخل آن بریزید تا در مخلوط مواد کاملاً آب شود.
    ذرت مکزیکی خانگی ما به همین راحتی آماده شد 

    نظر خود را بیان کنید

    لطفا نظر خود را وارد کنید !
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید